Sub umbrela #PortcuBucurIE și alături de unul dintre cei mai mari promotori la nivel național al iei – organizația “Flori de Ie”, ne-am propus să realizăm cel mai mare demers de popularizare al celebrului simbol românesc.

Prinde-te în joc!

#PortcuBucurIE este un sentiment, o atitudine. Este reinterpretarea pe care noi o oferim tradiției românești, prin bucuria și mândria pe care o simțim atunci când promovăm ia drept simbolul identității noastre, a românilor.

Am creat un joc digital care să rezoneze cu misiunea noastră și te invităm și pe tine să faci parte din acest demers de susținere a iei românești. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi o ie digitala, să o decorezi folosind elementele traditionale și accesoriile atent selectionate pe care ți le punem la dispoziție și să îți distribui creația pe pagina de Facebook alături de hashtag-ul #portcubucurie.

Premii & proiecte speciale

  • Peste 3000 de premii autentice oferite pe parcursul campaniei - brățări și magneți personalizați.

  • Alături de Flori de Ie pregătim o paradă de modă spectaculoasă, unde vor defila 100 de modele îmbrăcate în port popular românesc. Evenimentul va avea loc pe 1 Decembrie, la Coresi Shopping Resort.

  • Promovăm meșteșugul produselor tradiționale, autentice, alături de Flori de Ie. Susţinem astfel antreprenoriatul, creăm locuri de muncă şi încurajăm comunitățile în care s-au transmis tradiția și talentul.

  • La finalul campanie lansăm o serie de mini-documentare despre ie și documentăm importanța ei în contextul national și international

Lanțul MândrIEI Românești

Împreună purtăm bucuria celei mai frumoase piese a costumului popular, departe în lume, prin joc, imaginație și drag de tradiție. În parteneriat cu organizația Flori de Ie, am țesut cel mai ambițios proiect digital având drept cauză promovarea iei românești.

3065 ii create
in 3000 ii
103%

Partenerul campaniei

Flori de Ie promovează ia românească și produsele tradiționale, autentice, create cu atenție și delicatețe. Piesele vintage, împreună cu cele noi sunt realizate exclusiv manual, în comunitățile în care s-au transmis tradiția și talentul.